services-icon-filled

Seksuaaliterapiaa ja neuvontaa valmentavalla otteella

Sinkkuus voi olla tervetullut elämänvaihe, joka tarjoaa mahdollisuuden omien arvojen ja elämän tarkasteluun. Monilla ei ole edes kaipuuta vakituiseen parisuhteeseen ja läheisyyden tarpeen toteutuminen tapahtuu muulla tavalla kuin perinteisessä parisuhteessa. Joukkoon mahtuu myös niitä, jotka todellakin toivottaisivat parisuhteen tervetulleeksi, mutta jostain syystä sitä vain ei näy. Parisuhde ei ole rakettitiedettä ja askeleet kohti omia tavoitteita on löydettävissä. Autan sinua katsomaan asioita suoraan ja tunnistamaan ne elämän osa-alueet, joilla kaipaat muutosta. Samalla teemme suunnitelman siitä, kuinka lähdet kulkemaan omia päämääriäsi kohti määrätietoisin askelin. [Lue lisää]

Parisuhde on toimiessaan turvaa, tukea ja iloa tuova rikkaus elämässä. Ihmisenä kasvamiseen kuuluu myös haasteita ja parina kasvettaessa haasteita tulee varmasti. Parisuhdevalmennuksessa pyrin tukemaan suhdettanne, niin että teidän molempien tarpeet kuullaan. Tilanteet elämässä vaihtelevat ja vain muutos on jatkuvaa. Parisuhteen elinkaareen kuuluu erilaisia vaiheita jo ihan luonnostaankin. Olen mielellään mukana muutoksessa, jota juuri te käytte läpi nyt. [Lue lisää]

blog-icon-filled-red
about-icon-filled

Tietoa ja läsnäoloa

Anu Kinnunen

AnuHSSamiKero2

Ajatukseni on, että jokaisessa meissä on viisaus oman hyvinvointimme luomiseen. Vastaanotolla pyrin tukemaan asiakkaitani oman sisäisen äänen löytämisessä ja seuraamisessa. Ei ole mitään yksittäistä mallia, joka toimisi kaikilla. Vastaukset avoimiin kysymyksiin löytyvät yhdessä tutkien ja erilaisia näkökulmia tarkastellen.

Olen koulutukseltani auktorisoitu seksuaalineuvoja ja -terapeutti. Olen kiinnostunut itsensä kehittämisestä monipuolisesti ja perehtynyt mindfulnessiin ja joogafilosofiaan. Olen toiminut joogaopettajana useita vuosia ja opiskellut itsemyötätuntoa (MBSR Mindfull based self compassion). Ensimmäisen kerran törmäsin tantraan vuonna 2000. Siitä alkaen olen osallistunut erilaisiin kansainvälisiin koulutuksiin, leireihin ja seminaareihin vuosittain. Tantra yhdistää seksuaalisuuden ja henkisyyden tavalla, jossa näen paljon hyvää.

Akateemiselta koulutukseltani olen diplomi-insinööri. Muutaman vuoden työkokemuksen jälkeen ihmistieteet kuitenkin alkoivat kiinnostaa siinä määrin, että tein jatko-opintoja työn ohella psykologiassa ja kasvatustieteissä. Tällä hetkellä teen tutkimusta ja väitöskirjaa vastentahtoiseen parisuhteettomuuteen liittyen.

Voit lukea enemmän väitöstutkimuksestani täältä